Internship
8503
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8503,elision-core-1.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Internship

Vi ger dig som elev möjligheten att söka till internship samtidigt som du går vår bibelskola. Här får du en möjlighet att lära dig om & praktisera i församlingen. De områden som berörs är barnverksamhet, ungdom, media och arbete med flyktingar. Har du en passion för detta och en längtan att utveckla dina gåvor under ditt år på LOBC så är internship för dig.

Varje eftermiddag efter den vanliga undervisningen möts ni som går internship med våra ansvariga inom dessa områden för att utföra dagens uppgifter. Det kommer att vara varierade uppgifter där du även kommer att få testa på olika delar av församlingens arbete.

Förutom fördelen att få praktisera och lära dig inom dessa olika områden så bjuder vi på skolavgiften (13 300kr) och dessutom får du lunch och fika.

Är detta för dig och du är intresserad så ansöker du via info@lobc.se eller formuläret nedan senast 15 juni.

Fill out my online form.

Har du ännu inte ansökt till Livets Ord Bibelcenter,
gör det idag!