Avgifter

Kostnader under ditt studieår

AVGIFTER

Anmälningsavgift

En anmälningsavgift på 300 SEK betalas innan du ansöker till bibelskolan, vid ansökan till år 1. Denna avgift återbetalas inte.

Såhär betalar du anmälningsavgiften: 

Sverige: Swisha till 900 1660 och skriv ”LOBC Anm”

Norge: Vipps till 542714 och skriv ”LOBC Anm”

Eller

Betala med kort här och skriv ”LOBC Anm” som meddelande.

Betala med kort

AVGIFTER

Studieavgifter År 1

För det första året betalar du en studieavgift på SEK 13.000 som täcker all undervisning och kurslitteratur under året. Studieavgiften betalas på plats vid fyra olika tillfällen, där det första är vid registreringsdagen:

September – SEK 4.000

Oktober – SEK 3.200

Januari – SEK 2.900

Mars – SEK 2.900

AVGIFTER

Studieavgifter År 2

För det andra året betalar du en avgift på SEK 4.500 som täcker all kurslitteratur, en helgretreat, och olika studiebesök och gemenskapstillfällen under terminen. År två görs dessutom i samarbete med Umeå Folkhögskola, vilket gör att du har möjlighet att söka CSN för heltidsstudier. Avgiften för bibelskolan betalas på plats vid två olika tillfällen, där det första är vid registreringsdagen:

September – 3.000

Januari – 1.500

AVGIFTER

Andra kostnader

Utöver anmälnings- och studieavgiften samt dina levnadskostnader under året, tillkommer kostnaden för missionsresorna. 

Under det första året åker ni på en tio dagars resa till ett land i Europa där kostnaden brukar variera från SEK 1.000-6.000 beroende på vart du åker. Väljer du Israel-streamen tillkommer en Israelresa som kostar ungefär SEK 10.000. 

Under det andra året åker ni på en resa på hösten, vilket är en tre veckors resa antingen till Europa eller en annan del av världen. Under våren åker ni sedan på längre missionsresor alternativt åker till en församling i Skandinavien för praktik. Beroende på vart man åker, brukar kostnaden för tvåans resor sammanlagt vara mellan SEK 7.000-16.000.

Vi vill att du ska vara med!

Ansök idag!

Gå vidare

Har du frågor?

Kontakta oss

Kontakt