Elevberättelser

Förvandlade liv

Låt dig uppmuntras av elevernas egna ord utifrån året på Livets Ords Bibelskola.  

Lingyi Dai
Lingyi DaiKina
Att gå bibelskolan är ett av de bästa valen jag gjort i livet. Det är en underbar resa där jag har fått vandra med Gud, uppleva hur mitt liv transformeras och bevittna saker jag tidigare inte sett, hört eller ens föreställt mig.
Hanna Olavsdóttir
Hanna OlavsdóttirFäröarna
Efter bara några månader på bibelskolan revolutionerade Gud totalt mitt tänkande, han öppnade mina ögon för sanningar jag tidigare inte förstått och satte mig fri från depression och fruktan som jag burit på hela mitt liv.
Tumba Mulamba
Tumba MulambaSverige
Innan jag kom till bibelskolan hade jag svårt att rutinmässigt spendera tid i Guds Ord och ha Gud med mig i tankarna i vardagen, men bibelskolan har varit en sådan hjälp och boost. Nu ser jag det som en ära att komma inför Gud och jag tar varje stund jag får för att spendera tid med honom i sitt ord!
Zach Amesmann
Zach AmesmannKanada
Det ett och ett halva året jag gick på LOBC förvandlade min framtid på fantastiska sätt. Jag lärde mig att följa Guds röst även när den talar om saker långt bortom min vildaste fantasi!
Mariana Gil
Mariana GilMexiko
Bibelskolan är som att låta Gud hälla smält guld i sprickorna på ditt brustna kärl. Ja, det gör ont ibland, men du blir aldrig densamma igen och det är bara början av allt Gud vill göra.
Nehemiah Abraham
Nehemiah AbrahamIndien
LOBC har förvandlat mitt perspektiv på hur jag ser på Gud, människor och gemenskap och har planterat tro och ett hjärta för mission i mig.

Ditt första år väntar

År 1

Läs mer

Vänta inte för länge

Ansök

Ansök nu!